^ Back to Top
facebook

Sóbarlang, sóterápia, sószoba.


Szeretne megszabadulni az egész télen át tartó náthától, köhögéstől? Szeretné az éjszakákat nyugodt alvással tölteni, amit nem zavar meg az orrdugulás, köhögés? Szeretné, ha  gyermeke folyamatosan tudna bölcsibe, oviba járni, ha tervezhetőbbé válnának a hétköznapok és a hétvégi kikapcsolódások egyaránt?

Ha igen, akkor ajánljuk Önnek és gyermekének sóbarlangunkat, ahol kellemes környezetben, természetes úton, a száraz só gyógyító erejének köszönhetően szabadulhat meg a náthától, köhögéstől.

Sóbarlangunkat 2010. szeptemberében nyitottuk meg, miután saját gyermekeinknél tapasztaltuk ennek a szelíd és természetes gyógymódnak a hatékonyságát.

Sószobánk kialakításánál több szempontot is figyelembe vettünk: legyen kényelmes, gyerekbarát és legfőképpen hatékony. Ezért döntöttünk a száraz, non stop beporlasztásos technológia mellett, ahol a sószemcsék folyamatosan, magas koncentrációban vannak jelen a szobában.

A beporlasztás első lépésében, egy berendezés a tiszta, étkezési minőségű kősót megőrli, és 2-5 mikron méretű sószemcséket hoz létre, amit egy ventilátor befúj a sószoba légterébe. Mivel a beporlasztás folyamatos, így a levegő sókoncentrációja fokozatosan nő, és végül eléri a 17 mg/m3 koncentrációt. A milliárdnyi sószemcse, nagy sebességgel kavarog a levegőben. A száraz sórészecskék váladékoldó hatása igen erős, így az hatékonyan képes kitisztítani a letapadt hurutot a légutakból, az arcüregből és a tüdő legkisebb hörgőcskéiből is. Fertőtlenítő hatásának köszönhetően, elpusztítja a nyálkahártyákon megtelepedett kórokozókat, valamint megakadályozza a beteg és egészséges vendégek között az esetleges felülfertőzéseket, mivel a levegőbe bekerült bacilusok pillanatok alatt elpusztulnak az ott keringő sószemcséknek köszönhetően! 


Sószobánkban a terápiák minden egész órában kezdődnek. Egy terápia 45 perc. Míg a gyerekek a sóban játszanak, a felnőttek kényelmesen pihenhetnek. A szobában kellemes relax zene és fényterápia teszi teljessé a kikapcsolódást.

Nyitva tartás:

Hétfőtől- Péntekig: délelőtt 9.00-13.00, délután 15.00-20.00

Szombaton délelőtt 9.00-13.00, Vasárnap délután 14.00-19.00.

Hétvégén igény szerint tartunk nyitva, ezért előzetes bejelentkezés szükséges.


alt

Bővebben a www.sobarlang.gazdagret.hu oldalon olvashat rólunk.
 
Elérhetőségek: 06-30-876-5465, 06-1-246-2313, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.