^ Back to Top
facebook

Elég a kifogásokból, napi 5 perce Önnek is van! Lapos vagy kockás hasat szeretne? Most itt a lehetőség!

A szingapúri OTO Bodycare® legújabb fejlesztése, az OTO CHILI® egy igazi áttörés a fitneszkészülékek piacán! Szinte az összes főbb izomcsoportot egyetlen mozdulattal dolgoztatja meg, de a hasra koncentrál a legjobban… az eredményre pedig nem kell sokáig várni!

Az OTO CHILI fitneszkészülék MINDEN korosztálynak és MINDEN fittségi szintnek megfelel, hiszen 4 különböző nehézségi fokozaton képes ugyanazt a mozdulatsort elvégeztetni.

Az OTO CHILI kíméletes a háthoz, a derékhoz, mert használata közben a hát egyenes marad.

Használata egyszerű!

  1. Helyezkedjen el kényelmesen a készüléken. Térdét helyezze az alsó szivacspárnák közé, könyökét támassza a felső szivacsokra, és fogja meg a kapaszkodót
  2. A felvett testhelyzetből izommunka segítségével húzza a mellkasa felé a térdeit, úgy, hogy figyeljünk, hogy a hát egyenes maradjon.
  3. Miután felhúztuk magukat, egyenletes ütemben ereszkedjünk vissza, majd ismételjük meg a folyamatot.

Valóban csak 5 perc?

Igen, mivel a főbb izomcsoportok egyszerre mozognak egy kötött mozdulatsor elvégzése közben, így az OTO Chili időt is spórol neked, ezért elég az 5 perc naponta! Aki pedig jó edzettségi szinten van, a legmagasabb fokozaton használva az OTO CHILI-t gyorsabban, hatékonyabb edzést tud elérni.

Az OTO CHILI a lényegre koncentál:

  • megdolgoztatja a has és a derék izmait
  • kőkeménnyé formálja a comb- és fenékizmokat
  • feszessé teszi a kar, a váll és a hát izmait

Ne feledje:

A fittség nem csak azért fontos, hogy szépek és karcsúak legyünk! A jelentős túlsúly ártalmas az egészségre! A mozgásszegény életmód a diabétesztől a magas vérnyomásig, a stroke-tól a szívinfarktusig számtalan kockázati tényezőt rejt! Előzze meg a bajt, tartsa magát jó kondícióban, hogy ne csak szép, vékony, de egészséges is maradjon hosszú távon.